חלב שקדים

משקה טבעי ובריא, מזין וטעים. מומלץ לילדים, נשים בהריון ומיניקות. עשיר בחלבון, ברזל, סידן ומינרלים נוספים.

המצרכים
30 שקדים טבעיים לא קלויים

5-7 תמרים גדולים ורכים מזן מג'הול

2 כוסות מים

אופן ההכנה
1. משרים את השקדים כמה שעות או לילה במי ברז (או בדרך המקוצרת מספר דקות במים רותחים).

2. מקלפים את השקדים מקליפתם החומה הדקה.

3. מגלענים את התמרים ומכניסים אותם לבלנדר חזק יחד עם השקדים המקולפים.

4. מוסיפים לבלנדר כוס וחצי מים וטוחנים כ 2 דקות עד שהשקדים והתמרים הופכים לעיסה חלקה.

5. מוסיפים עוד חצי כוס מים וממשיכים לערבל את התערובת כך שנוצר מרקם חלבי.

6. שותים כך או מסננים במסננת דקה (כאשר מגישים לתינוקות בני פחות משנה).

7. ניתן לשמור את חלב השקדים במקרר כ 24 שעות.

הצעה לגיוון:

ניתן להוסיף לבלנדר בננה ו/או תפוח למשקה פירות ושקדים – אז יש לשתות מיד

טו בשבט שמח!

עוגת קוקוס כשרה לפסח

בכל ניוזלטר אנו מכניסים מתכון ממטבחו של אחד מההומאופטים חברי העמותה. הפעם נהנה מעוגת קוקוס כשרה לפסח פרי מטבחה של...

שיפודי טופו וירקות

הדרך המומלצת להכנת השיפודים היא השריית הטופו והירקות במרינדה למשך כמה שעות – לילה במקרר. נמליץ על 2 מתכונים למרינדה משני...

מרק סירפדים

הסירפד, שמומלץ לקטוף אותו בעונה זו, הוא צמח עשיר מאוד במינרלים (בעיקר בברזל, סידן ואשלגן), מחזק את הדם, מנקה את...

עוגת תפוחים וסולת - טבעונית וקלה להכנה

המצרכים כוס קמח מלא כוס סולת (עדיף מלאה) כוס סוכר קנים 7-10 תפוחים מכל זן שהוא מעט קינמון שמן קוקוס מכבישה קרה - ½ כוס אופן ההכנה 1...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');