מרק סירפדים

הסירפד, שמומלץ לקטוף אותו בעונה זו, הוא צמח עשיר מאוד במינרלים (בעיקר בברזל, סידן ואשלגן), מחזק את הדם, מנקה את דרכי השתן ומגביר חלב אצל נשים מיניקות. יש לקטוף אותו בזהירות (ניתן להשתמש בכפפות) ולהשתמש בו בבישול או שייקים.

 

המצרכים
עלי סרפד

מים

ירקות שונים למרק עפ"י הטעם

אופן ההכנה
1. לחלוט את הסרפדים במים רותחים למשך מספר דקות.

2. טוחנים את עלי הסרפד החלוטים בבלנדר או מעבד מזון יחד עם מי הבישול למרקם חלק.

3. מכינים מרק ירקות ומוסיפים את הסרפד הטחון (להוסיף בהדרגה כדי לודא שטעם הסרפד לא משתלט).

 

לבריאות!

בלינצ'ס ללא גלוטן עם וריאציה לחנוכה

כ-16 בלינצ'ס   מצרכים לבלילה: 6 ביצים 1.5 כוסות חלב קוקוס קורט מלח 1 כף סוכר פירות ½ כפית א. אפיה 2 כפות שמן 3 כפות גדושות קמח תפו"א מעט...

עוגת פירות יבשים

עוגת פירות יבשים חומרים 200 גרם אגוזי מלך 400 גרם פירות יבשים (צימוקים, משמשים, שזיפים, תאנים, תמרים, חמוציות,...) 2 כפות מיץ לימון 2 ביצים 5 כפות...

עוגיות שיבולת שועל

שיבולת השועל הינו דגן בעל ערך תזונתי גבוה, תכולת החלבון גבוהה (מכילה 6 חומצות אמינו חיונות) , השומנים שלה בריאים...

חלב שקדים

משקה טבעי ובריא, מזין וטעים. מומלץ לילדים, נשים בהריון ומיניקות. עשיר בחלבון, ברזל, סידן ומינרלים נוספים. המצרכים 30 שקדים טבעיים לא קלויים 5-7...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');