מרק סירפדים

הסירפד, שמומלץ לקטוף אותו בעונה זו, הוא צמח עשיר מאוד במינרלים (בעיקר בברזל, סידן ואשלגן), מחזק את הדם, מנקה את דרכי השתן ומגביר חלב אצל נשים מיניקות. יש לקטוף אותו בזהירות (ניתן להשתמש בכפפות) ולהשתמש בו בבישול או שייקים.

 

המצרכים
עלי סרפד

מים

ירקות שונים למרק עפ"י הטעם

אופן ההכנה
1. לחלוט את הסרפדים במים רותחים למשך מספר דקות.

2. טוחנים את עלי הסרפד החלוטים בבלנדר או מעבד מזון יחד עם מי הבישול למרקם חלק.

3. מכינים מרק ירקות ומוסיפים את הסרפד הטחון (להוסיף בהדרגה כדי לודא שטעם הסרפד לא משתלט).

 

לבריאות!

עוגת קוקוס כשרה לפסח

בכל ניוזלטר אנו מכניסים מתכון ממטבחו של אחד מההומאופטים חברי העמותה. הפעם נהנה מעוגת קוקוס כשרה לפסח פרי מטבחה של...

מרק אפונה סתוי

המצרכים 2 כוסות אפונה ירוקה יבשה (חשוב שהאפונה לא תהיה ישנה וצבעה יהיה ירוק מעט בוהק על מנת להגיע לטקסטורה הנכונה...

תבשיל כוסמת עם פטריות שיטאקי וירקות בתיבול אסיאתי

בס"ד     תבשיל כוסמת עם פטריות שיטאקי וירקות בתיבול אסיאתי   מצרכים 500 ג´ כוסמת 3 כפות שמן זית שקית פטריות שיטאקי יבשות (כ 100 ג´)- אפשר...

חלב שקדים

משקה טבעי ובריא, מזין וטעים. מומלץ לילדים, נשים בהריון ומיניקות. עשיר בחלבון, ברזל, סידן ומינרלים נוספים. המצרכים 30 שקדים טבעיים לא קלויים 5-7...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');