סלט קינואה עם פירות יבשים

המצרכים:

1.5 כוסות קינואה אדומה

8 כפות רכז רימונים

צרור פטרוזיליה

צרור נענע

3 כפות שמן זית

כוס חמוציות יבשות

חופן אגוזי פקאן לא קלויים

חופן תמרים יבשים

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הקינואה ב 3 כוסות מים עד להתרככותה כך שתהיה מוכנה למאכל, סמעבירים לקערת סלט.
  2. כאשר הקינואה מצטננת מוסיפים את רכז הרימונים.
  3. קוצצים דק את צרורות הנענע והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה.
  4. מוסיפים את החמוציות היבשות.
  5. מוסיפים שמן זית ומלח לפי הטעם.
  6. מקשטים בפקאן ובתמרים. (ניתן גם לקצוץ את הפקאן והתמרים ולערבב יחד עם הסלט).
  7. מברכים ואוכלים…

ט"ו בשבט שמח!

עלי גפן ממולאים באורז מלא וצימוקים

בפורים נהוג לאכול מאכלים ממולאים משום שהמילוי מוסתר בתוך הממלא, כמו שהמתחפש מוסתר בתוך התחפושת. במתכון הנוכחי השתמשנו בעלי גפן...

עוגת קוקוס כשרה לפסח

בכל ניוזלטר אנו מכניסים מתכון ממטבחו של אחד מההומאופטים חברי העמותה. הפעם נהנה מעוגת קוקוס כשרה לפסח פרי מטבחה של...

מרק עדשים כתום וסתווי

המצרכים כוס וחצי עדשים כתומים חצי כוס אורז (מלא/לבן) 2 בצלים גדולים 2 עגבניות בשלות 3 גזר 1 ס"מ ג´ינגר טרי 2 שיני שום חצי כפית כמון חצי כפית...

מרק תפוחים קר

מרק תפוחים קר   חומרים כ 11 תפוחים בינוניים 11 כפות סוכר מקל קינמון 5 ציפורן כוס יין לבן 1/3 מיכל שמנת מתוקה   אופן ההכנה מקלפים ומגלענים את התפוחים שמים  בסיר...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');