בראוניז שלושה שוקולדים
בראוניז שלושה שוקולדים
חבצלת ענב – נבטבע מזון בריאות
054-4229695
230 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ (לשמור בצד 30 גרם)
1 כוס שמן קנולה בכבישה קרה
4 ביצים
1/4 1 כוסות סוכר חום (לא הסוכר הדחוס)
2/3 כוס קקאו איכותי
3/4 כוס + 1 כף קמח מלא
125 גרם שוקולד חלב איכותי
125 גרם שוקולד לבן איכותי
1 כוס אגוזי פקאן טריים, קצוצים
- להמיס את השוקולד המריר עם 25 גרם שוקולד חלב, 25 גרם שוקולד לבן ורבע מכמות השמן. להסיר מהאש ולהוסיף את הסוכר. לערבב עד להמסה. להניח לצינון.
- להקציף את הביצים לקצף יציב.
- לאחר שהשוקולד המומס התקרר – לצקת אותו אל תוך קצף הביצים ולערבב בעדינות.
- להוסיף אל הבלילה לסירוגין את הקמח, הקקאו והשמן, לבחוש בתנועות עדינות.
- להוסיף לבלילה 50 גרם שוקולד חלב ו-50 גרם שוקולד לבן, לערבב.
- לצקת את הבלילה לתבנית גדולה ולשטחה בעזרת מרית כך שגובהה יהיה אחיד.
- לפזר את שארית השוקולד משלושת הטעמים וכן את האגוזים הקצוצים.
- לאפות, בתנור שחום מראש לחום בינוני במשך כ-25 דקות, לקבלת מאפה יציב אך עדיין רך.
- להוציא מהתנור ולחתוך לקוביות קטנות. להניח לצינון. אחרי שהבראוניז התקררו להוציאן בעדינות בעזרת תרווד.
1 בקבוק יין אדום מתוק
1 בקבוק יין אדום יבש
1 בקבוק מים
קליפת לימון מלימון אחד
מיץ מלימון אחד
10 ראשי ציפורן
3 מקלות קינמון
מקל...
המצרכים
כוס קמח מלא
כוס סולת (עדיף מלאה)
כוס סוכר קנים
7-10 תפוחים מכל זן שהוא
מעט קינמון
שמן קוקוס מכבישה קרה - ½ כוס
אופן ההכנה
1...
הסירפד, שמומלץ לקטוף אותו בעונה זו, הוא צמח עשיר מאוד במינרלים (בעיקר בברזל, סידן ואשלגן), מחזק את הדם, מנקה את...