מרק אפונה סתוי
המצרכים
2 כוסות אפונה ירוקה יבשה (חשוב שהאפונה לא תהיה ישנה וצבעה יהיה ירוק מעט בוהק על מנת להגיע לטקסטורה הנכונה של המרק)
5 כוסות מים
3 בצל יבש
3 כפות שמן זית
כף אבקת מרק זח טבעי ללא מונוסודיום גלוטמט
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- משרים את האפונה במי ברז לכשעה.
- מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית עד להזהבה.
- מוסיפים את האפונה המסוננת ומבשלים יחד עם הבצל לכ 5 דק'
- מוסיפים מים ומרתיחים למשך כ3/4 שעה עד לריכוך האפונה.
- מוסיפים אבקת מרק ותבלינים ומבשלים עוד כמה דקות.
- טוחנים את המרק עם ממחה למרקם חלק.
- אפשר לקשט בעלי כוסברה/ קרוטונים או להוסיף מעט חלב קוקוס להעשרת הטעם.
בכל ניוזלטר אנו מכניסים מתכון ממטבחו של אחד מההומאופטים חברי העמותה. הפעם נהנה מעוגת קוקוס כשרה לפסח פרי מטבחה של...
לבצק
2 כוסות קמח מנופה
¼ 1 כפיות אבקת אפייה
6 חלמונים
3 ביצים שלמות
2 כפות שמן
לרוטב
3 כוסות סוכר קנים
דבש כוס
3 כוסות מים
הוספה
300 ג´...
בס"ד
עוגת פרג בציפוי שוקולד מריר
הפרג ידוע בתכולת הסידן הגבוהה שבו. כדי להשיג את מירב החיוניות של הפרג עדיף לטחון אותו...