"לביבות" תפוחי אדמה אפויות
6 תפוחי אדמה
חצי כוס שמן זית
חצי כוס קמח מלא
חצי כוס מים
חצי כפית קינמון
2 כפות סוכר חום
2 ביצים
חצי כפית מלח
מגררים את תפוחי האדמה, מניחים במסננת ונותנים לנוזלים לצאת.
מערבבים את תפוחי האדמה עם שאר החומרים ומשטחים את התערובת בתבנית אפיה גדולה משומנת (תבנית של התנור).
אופים במשך כארבעים דקות בחום בינוני.
מוציאים מהתנור, מצננים, חותכים לחתיכות ואוכלים.
אפשר להחליף את תפוחי האדמה בבטטות ואת המים במיץ תפוזים – טעים מאד!
" הצבעוניות של המזון גם יפה לעיניים וגם טובה לבריאותנו".
סלט פסטה צבעוני לשבועות
כמות: 4 מנות
המצרכים:
2 כוסות פסטה מבושלת מקמח...
משקה טבעי ובריא, מזין וטעים. מומלץ לילדים, נשים בהריון ומיניקות. עשיר בחלבון, ברזל, סידן ומינרלים נוספים.
המצרכים
30 שקדים טבעיים לא קלויים
5-7...
לכבוד ראש השנה, סלט חגיגי, עשיר וצבעוני בעל תכולת ויטמינים גבוהה. מצוין במיוחד לנשים מיניקות.
המצרכים:
3 ראשי שומר
5 גזרים
גרגרי רימון מרימון...