בראוניז שלושה שוקולדים
בראוניז שלושה שוקולדים
חבצלת ענב – נבטבע מזון בריאות
054-4229695
230 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ (לשמור בצד 30 גרם)
1 כוס שמן קנולה בכבישה קרה
4 ביצים
1/4 1 כוסות סוכר חום (לא הסוכר הדחוס)
2/3 כוס קקאו איכותי
3/4 כוס + 1 כף קמח מלא
125 גרם שוקולד חלב איכותי
125 גרם שוקולד לבן איכותי
1 כוס אגוזי פקאן טריים, קצוצים
- להמיס את השוקולד המריר עם 25 גרם שוקולד חלב, 25 גרם שוקולד לבן ורבע מכמות השמן. להסיר מהאש ולהוסיף את הסוכר. לערבב עד להמסה. להניח לצינון.
- להקציף את הביצים לקצף יציב.
- לאחר שהשוקולד המומס התקרר – לצקת אותו אל תוך קצף הביצים ולערבב בעדינות.
- להוסיף אל הבלילה לסירוגין את הקמח, הקקאו והשמן, לבחוש בתנועות עדינות.
- להוסיף לבלילה 50 גרם שוקולד חלב ו-50 גרם שוקולד לבן, לערבב.
- לצקת את הבלילה לתבנית גדולה ולשטחה בעזרת מרית כך שגובהה יהיה אחיד.
- לפזר את שארית השוקולד משלושת הטעמים וכן את האגוזים הקצוצים.
- לאפות, בתנור שחום מראש לחום בינוני במשך כ-25 דקות, לקבלת מאפה יציב אך עדיין רך.
- להוציא מהתנור ולחתוך לקוביות קטנות. להניח לצינון. אחרי שהבראוניז התקררו להוציאן בעדינות בעזרת תרווד.
לבצק
2 כוסות קמח מנופה
¼ 1 כפיות אבקת אפייה
6 חלמונים
3 ביצים שלמות
2 כפות שמן
לרוטב
3 כוסות סוכר קנים
דבש כוס
3 כוסות מים
הוספה
300 ג´...
לכבוד ראש השנה, סלט חגיגי, עשיר וצבעוני בעל תכולת ויטמינים גבוהה. מצוין במיוחד לנשים מיניקות.
המצרכים:
3 ראשי שומר
5 גזרים
גרגרי רימון מרימון...
בס"ד
עוגת פרג בציפוי שוקולד מריר
הפרג ידוע בתכולת הסידן הגבוהה שבו. כדי להשיג את מירב החיוניות של הפרג עדיף לטחון אותו...

