בראוניז שלושה שוקולדים

בראוניז שלושה שוקולדים

חבצלת ענב – נבטבע מזון בריאות

054-4229695

 

230 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ (לשמור בצד 30 גרם)

1 כוס שמן קנולה בכבישה קרה

4 ביצים

1/4 1  כוסות סוכר חום  (לא הסוכר הדחוס)

2/3 כוס קקאו איכותי

3/4 כוס + 1 כף קמח מלא 

125 גרם שוקולד חלב איכותי

125 גרם שוקולד לבן איכותי

1 כוס אגוזי פקאן טריים, קצוצים 

 

  1. להמיס את השוקולד המריר עם 25 גרם שוקולד חלב, 25 גרם שוקולד לבן ורבע מכמות השמן. להסיר מהאש ולהוסיף את הסוכר. לערבב עד להמסה. להניח לצינון.
  2. להקציף את הביצים לקצף יציב.
  3. לאחר שהשוקולד המומס התקרר – לצקת אותו אל תוך קצף הביצים ולערבב בעדינות.
  4. להוסיף אל הבלילה לסירוגין את הקמח, הקקאו והשמן, לבחוש בתנועות עדינות.
  5. להוסיף לבלילה 50 גרם שוקולד חלב ו-50 גרם שוקולד לבן, לערבב.
  6. לצקת את הבלילה לתבנית גדולה ולשטחה בעזרת מרית כך שגובהה יהיה אחיד.
  7. לפזר את שארית השוקולד משלושת הטעמים וכן את האגוזים הקצוצים.
  8. לאפות, בתנור שחום מראש לחום בינוני במשך כ-25 דקות, לקבלת מאפה יציב אך עדיין רך.
  9. להוציא מהתנור ולחתוך לקוביות קטנות. להניח לצינון. אחרי שהבראוניז התקררו להוציאן בעדינות בעזרת תרווד.

עוגת קוקוס כשרה לפסח

בכל ניוזלטר אנו מכניסים מתכון ממטבחו של אחד מההומאופטים חברי העמותה. הפעם נהנה מעוגת קוקוס כשרה לפסח פרי מטבחה של...

עוגת תפוחים וסולת - טבעונית וקלה להכנה

המצרכים כוס קמח מלא כוס סולת (עדיף מלאה) כוס סוכר קנים 7-10 תפוחים מכל זן שהוא מעט קינמון שמן קוקוס מכבישה קרה - ½ כוס אופן ההכנה 1...

כדורי תמרים ואגוזים

המצרכים 500 ג' עיסת תמרים מגולענת בואקום 300 ג' אגוזים טחונים/קצוצים כף ליקר שקדים / יין מתוק אבקת קקאו קוקוס טחון אופן ההכנה 1. לשים את עיסת...

דלעת ערמונים ממולאת בבורגול ברוטב עגבניות

המצרכים 5-7 דלעת ערמונים (דלעת קטנה)* למילוי בצל חופן צנוברים חופן צימוקים כהים שטופים שורש סלרי 1.5 כוסות בורגול גס שמיר כף שמן זית לרוטב 10 עגבניות בשלות בצל 2-3 שיני שום קצוצות רסק...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');