מרק אפונה סתוי

המצרכים

2 כוסות אפונה ירוקה יבשה (חשוב שהאפונה לא תהיה ישנה וצבעה יהיה ירוק מעט בוהק על מנת להגיע לטקסטורה הנכונה של המרק)

5 כוסות מים

3 בצל יבש

3 כפות שמן זית

כף אבקת מרק זח טבעי ללא מונוסודיום גלוטמט

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה

  1. משרים את האפונה במי ברז לכשעה.
  2. מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית עד להזהבה.
  3. מוסיפים את האפונה המסוננת ומבשלים יחד עם הבצל לכ 5 דק'
  4. מוסיפים מים ומרתיחים למשך כ3/4 שעה עד לריכוך האפונה.
  5. מוסיפים אבקת מרק ותבלינים ומבשלים עוד כמה דקות.
  6. טוחנים את המרק עם ממחה למרקם חלק.
  7. אפשר לקשט בעלי כוסברה/ קרוטונים או להוסיף מעט חלב קוקוס להעשרת הטעם.

שיפודי טופו וירקות

הדרך המומלצת להכנת השיפודים היא השריית הטופו והירקות במרינדה למשך כמה שעות – לילה במקרר. נמליץ על 2 מתכונים למרינדה משני...

סלט פסטה צבעוני

" הצבעוניות של המזון גם יפה לעיניים וגם טובה לבריאותנו". סלט פסטה צבעוני לשבועות כמות: 4 מנות המצרכים: 2 כוסות פסטה מבושלת מקמח...

חלב שקדים

משקה טבעי ובריא, מזין וטעים. מומלץ לילדים, נשים בהריון ומיניקות. עשיר בחלבון, ברזל, סידן ומינרלים נוספים. המצרכים 30 שקדים טבעיים לא קלויים 5-7...

סלט קינואה עם פירות יבשים

המצרכים: 1.5 כוסות קינואה אדומה 8 כפות רכז רימונים צרור פטרוזיליה צרור נענע 3 כפות שמן זית כוס חמוציות יבשות חופן אגוזי פקאן לא קלויים חופן תמרים יבשים מלח...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');