מרק תפוחים קר

מרק תפוחים קר

 

חומרים

כ 11 תפוחים בינוניים

11 כפות סוכר

מקל קינמון

5 ציפורן

כוס יין לבן

1/3 מיכל שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה

מקלפים ומגלענים את התפוחים

שמים  בסיר עם הסוכר  ומכסים במים

מבשלים עד שהתפוחים רכים (שנכנס מזלג בלי מאמץ)

טוחנים עם חלק מהנוזלים

מחזירים לסיר

מוסיפים את היין

טועמים לשיפור טעמים

מבשלים עוד כ10 דקות

מוסיפים שמנת מתוקה

מקררים ומכניסים למקרר

מגישים קר

 

בתאבון!

עוגת קוקוס כשרה לפסח

בכל ניוזלטר אנו מכניסים מתכון ממטבחו של אחד מההומאופטים חברי העמותה. הפעם נהנה מעוגת קוקוס כשרה לפסח פרי מטבחה של...

אגסים אפויים במילוי שקדים ופיסטוקים

מתכון קליל, בריא ומהיר – והתוצאה טעימה ומהנה. כמות ל 7 סועדים המצרכים 7 אגסים חצי כוס סוכר חום/דבש/סירופ מייפל טבעי גרידת לימון ½ כוס קמח...

תבשיל כוסמת עם פטריות שיטאקי וירקות בתיבול אסיאתי

בס"ד     תבשיל כוסמת עם פטריות שיטאקי וירקות בתיבול אסיאתי   מצרכים 500 ג´ כוסמת 3 כפות שמן זית שקית פטריות שיטאקי יבשות (כ 100 ג´)- אפשר...

גרנולה תוצרת בית

בניגוד למנהג המקובל, לא כדאי לצרף לגרנולה יוגורט ופירות טריים. הגרנולה טובה יותר לעיכול כך כפי שהיא, או עם חלב...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');