מרק תפוחים קר

מרק תפוחים קר

 

חומרים

כ 11 תפוחים בינוניים

11 כפות סוכר

מקל קינמון

5 ציפורן

כוס יין לבן

1/3 מיכל שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה

מקלפים ומגלענים את התפוחים

שמים  בסיר עם הסוכר  ומכסים במים

מבשלים עד שהתפוחים רכים (שנכנס מזלג בלי מאמץ)

טוחנים עם חלק מהנוזלים

מחזירים לסיר

מוסיפים את היין

טועמים לשיפור טעמים

מבשלים עוד כ10 דקות

מוסיפים שמנת מתוקה

מקררים ומכניסים למקרר

מגישים קר

 

בתאבון!

תבשיל כוסמת עם פטריות שיטאקי וירקות בתיבול אסיאתי

בס"ד     תבשיל כוסמת עם פטריות שיטאקי וירקות בתיבול אסיאתי   מצרכים 500 ג´ כוסמת 3 כפות שמן זית שקית פטריות שיטאקי יבשות (כ 100 ג´)- אפשר...

שיפודי טופו וירקות

הדרך המומלצת להכנת השיפודים היא השריית הטופו והירקות במרינדה למשך כמה שעות – לילה במקרר. נמליץ על 2 מתכונים למרינדה משני...

צנצנת דבש, אגוזים ופירות מיובשים לראש השנה

רעיון למתנה מקורית ובריאה לחג, במקור משמש כמתנת חיזוק ליולדת – טוב ליולדת לאכול כף מהמעדן הזה לפני כל הנקה...

גלילי פילו במילוי קרם שקדים

בשבועות נהוג להכין מאכלים לבנים וזכים, כסמל לתורה הקדושה, מתכון זה משתמש בקרם שקדים שנותן את אותו אפקט אך בריא...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');