מרק תפוחים קר

מרק תפוחים קר

 

חומרים

כ 11 תפוחים בינוניים

11 כפות סוכר

מקל קינמון

5 ציפורן

כוס יין לבן

1/3 מיכל שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה

מקלפים ומגלענים את התפוחים

שמים  בסיר עם הסוכר  ומכסים במים

מבשלים עד שהתפוחים רכים (שנכנס מזלג בלי מאמץ)

טוחנים עם חלק מהנוזלים

מחזירים לסיר

מוסיפים את היין

טועמים לשיפור טעמים

מבשלים עוד כ10 דקות

מוסיפים שמנת מתוקה

מקררים ומכניסים למקרר

מגישים קר

 

בתאבון!

"לביבות" תפוחי אדמה אפויות

6 תפוחי אדמה חצי כוס שמן זית חצי כוס קמח מלא חצי כוס מים חצי כפית קינמון 2 כפות סוכר חום 2 ביצים חצי כפית מלח   מגררים את...

מרק עדשים כתום וסתווי

המצרכים כוס וחצי עדשים כתומים חצי כוס אורז (מלא/לבן) 2 בצלים גדולים 2 עגבניות בשלות 3 גזר 1 ס"מ ג´ינגר טרי 2 שיני שום חצי כפית כמון חצי כפית...

מרק סירפדים

הסירפד, שמומלץ לקטוף אותו בעונה זו, הוא צמח עשיר מאוד במינרלים (בעיקר בברזל, סידן ואשלגן), מחזק את הדם, מנקה את...

כדורי תמרים ואגוזים

המצרכים 500 ג' עיסת תמרים מגולענת בואקום 300 ג' אגוזים טחונים/קצוצים כף ליקר שקדים / יין מתוק אבקת קקאו קוקוס טחון אופן ההכנה1. לשים את עיסת...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');