עוגיות שיבולת שועל

שיבולת השועל הינו דגן בעל ערך תזונתי גבוה, תכולת החלבון גבוהה (מכילה 6 חומצות אמינו חיונות) , השומנים שלה בריאים ביותר (שומן רב בלתי רווי) והיא מכילה סיבים תזונתיים שמסייעים לפעילות תקינה של מערכת העיכול.

המצרכים
5000 ג´ קוואקר גס

כוס שמן מכבישה קרה

1.5 כוסות דבש

200 ג´ אגוזים גרוסים/טחונים

200 ג´ צימוקים

כף תמצית וניל טבעית

כוס קמח שיבולת שועל / קמח מלא

ביצה

מעט קינמון

אופן ההכנה
11 מערבבים יחד את כל החומרים.

2 בידיים רטובות יוצרים עיגולים שטוחים ומניחים בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה.

3. מפזרים מעט קינמון מעל העוגיות (אפשר לפזר גם מעט סוכר דמררה)

4. אופים בתנור בחום 160 מעלות כ 15-20 דקות עד שהעוגיות משחימות.

חרוסת

סוג אחד של חרוסת מיני רבים. החרוסת היא מהמאכלים הטעימים וגם המזינים של פסח. היא עשירה בברזל, סידן ומינרלים נוספים...

חלב שקדים

משקה טבעי ובריא, מזין וטעים. מומלץ לילדים, נשים בהריון ומיניקות. עשיר בחלבון, ברזל, סידן ומינרלים נוספים. המצרכים 30 שקדים טבעיים לא קלויים 5-7...

עוגת פרג בציפוי שוקולד מריר

בס"ד עוגת פרג בציפוי שוקולד מריר הפרג ידוע בתכולת הסידן הגבוהה שבו. כדי להשיג את מירב החיוניות של הפרג עדיף לטחון אותו...

עוגת שזיפים קיצית

עוגה קיצית שאפשר להכין מפירות שכבר התרככו מדי לאכילה. מסוג העוגות שאוהבים "לישר" אותן עד שהן מתחסלות...   המצרכים 150 ג´ חמאה רכה...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');