עוגיות שיבולת שועל

שיבולת השועל הינו דגן בעל ערך תזונתי גבוה, תכולת החלבון גבוהה (מכילה 6 חומצות אמינו חיונות) , השומנים שלה בריאים ביותר (שומן רב בלתי רווי) והיא מכילה סיבים תזונתיים שמסייעים לפעילות תקינה של מערכת העיכול.

המצרכים
5000 ג´ קוואקר גס

כוס שמן מכבישה קרה

1.5 כוסות דבש

200 ג´ אגוזים גרוסים/טחונים

200 ג´ צימוקים

כף תמצית וניל טבעית

כוס קמח שיבולת שועל / קמח מלא

ביצה

מעט קינמון

אופן ההכנה
11 מערבבים יחד את כל החומרים.

2 בידיים רטובות יוצרים עיגולים שטוחים ומניחים בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה.

3. מפזרים מעט קינמון מעל העוגיות (אפשר לפזר גם מעט סוכר דמררה)

4. אופים בתנור בחום 160 מעלות כ 15-20 דקות עד שהעוגיות משחימות.

עלי גפן ממולאים באורז מלא וצימוקים

בפורים נהוג לאכול מאכלים ממולאים משום שהמילוי מוסתר בתוך הממלא, כמו שהמתחפש מוסתר בתוך התחפושת. במתכון הנוכחי השתמשנו בעלי גפן...

טפיוקה בקוקוס עם פירות העונה

הטפיוקה מיוצרת משורש דרום אמריקאי. כשלעצמה היא בעיקר עמילן ואינה מכה ערכים תזונתיים מיוחדים, אך יתרונותיה הם היותה נטולת גלוטן...

סלט כרובית חי שמתחפש לסלט טבולה

המצרכים 1 כרובית גדולה 2 צרורות פטרוזיליה צרור כוברה צרור בצל ירוק גרעיני רימון מקולפים לרוטב:מיץ מלימון אחדשמן זית2 כפות תרכיז רימונים כף דבש/סילאן מלחאופן ההכנה 11. גוררים את...

אגסים אפויים במילוי שקדים ופיסטוקים

מתכון קליל, בריא ומהיר – והתוצאה טעימה ומהנה. כמות ל 7 סועדים המצרכים 7 אגסים חצי כוס סוכר חום/דבש/סירופ מייפל טבעי גרידת לימון ½ כוס קמח...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');