סלט פסטה צבעוני

" הצבעוניות של המזון גם יפה לעיניים וגם טובה לבריאותנו".

סלט פסטה צבעוני לשבועות

כמות: 4 מנות

המצרכים:
2 כוסות פסטה מבושלת מקמח מלא (פוזילי או פנה)
2 עגבניות גדולות
3 מלפפונים
1 גמבה צהובה
חופן פטרוזיליה קצוצה
בצל ירוק (לא חובה)
13 עגבניות מיובשות בשמן זית
3 כפות צנובר לא קלוי
חצי כוס זיתים מגולענים חצויים ירוקים/שחורים
200 ג´ גבינת פטה עזים חתוכה לקוביות
לרוטב:
מיץ מלימון שלם
שליש כוס שמן זית
פלפל שחור לפי הטעם
(אין צורך במלח)

אופן ההכנה:
1. חותכים את הירקות לקוביות, מערבבים עם הפסטה, חותכים את העגבניות המיובשות ומוסיפים.
2. מוסיפים את הפטרוזיליה, בצל ירוק, צנובר, זיתים וגבינה.
3. מוסיפים את חומרי הרוטב ומערבבים הכל

שיהיה בתיאבון!

שיפודי טופו וירקות

הדרך המומלצת להכנת השיפודים היא השריית הטופו והירקות במרינדה למשך כמה שעות – לילה במקרר. נמליץ על 2 מתכונים למרינדה משני...

אגסים אפויים במילוי שקדים ופיסטוקים

מתכון קליל, בריא ומהיר – והתוצאה טעימה ומהנה. כמות ל 7 סועדים המצרכים 7 אגסים חצי כוס סוכר חום/דבש/סירופ מייפל טבעי גרידת לימון ½ כוס קמח...

מרק עדשים כתום וסתווי

המצרכים כוס וחצי עדשים כתומים חצי כוס אורז (מלא/לבן) 2 בצלים גדולים 2 עגבניות בשלות 3 גזר 1 ס"מ ג´ינגר טרי 2 שיני שום חצי כפית כמון חצי כפית...

גלילי פילו במילוי קרם שקדים

בשבועות נהוג להכין מאכלים לבנים וזכים, כסמל לתורה הקדושה, מתכון זה משתמש בקרם שקדים שנותן את אותו אפקט אך בריא...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');