אגסים אפויים במילוי שקדים ופיסטוקים

מתכון קליל, בריא ומהיר – והתוצאה טעימה ומהנה.

כמות ל 7 סועדים

המצרכים

7 אגסים
חצי כוס סוכר חום/דבש/סירופ מייפל טבעי

גרידת לימון

½ כוס קמח שקדים / שקדים טחונים

¼ כוס פיסטוקים טחונים (אפשרות- לא חובה)

3 כפות חמאה מומסת/שמן קוקוס

ביצה

אופן ההכנה

1. חוצים ומגלענים את האגסים.

2. מכינים סירופ מתוק – מרתיחים הסוכר/דבש/מייפל + חצי כוס מים.

3. מניחים את חצאי האגסים בסיר רחב ומכסים בסירופ המתוק, מוסיפים גרידת לימון ומבשלים עד לריכוך קל.

4. מערבבים יחד את השקדים הטחונים, הפיסטוקים הטחונים, החמאה/שמן קוקוס והביצה.

5. ממלאים את חצאי האגסים בתערובת ואופים בתנור כרבע שעה עד להשחמה.

(למתכון טבעוני ניתן לוותר על הביצה).

פסח שמח וכשר

עוגת בננות בצ'יק צ'ק

לשבירת צום כדאי לאכול ראשית משהו קטן ומתוק כמו חתיכת עוגה. זהו מתכון קל שניתן להכין בשעה האחרונה של צום...

עוגת פרג בציפוי שוקולד מריר

בס"ד עוגת פרג בציפוי שוקולד מריר הפרג ידוע בתכולת הסידן הגבוהה שבו. כדי להשיג את מירב החיוניות של הפרג עדיף לטחון אותו...

אגסים אפויים במילוי שקדים ופיסטוקים

מתכון קליל, בריא ומהיר – והתוצאה טעימה ומהנה. כמות ל 7 סועדים המצרכים 7 אגסים חצי כוס סוכר חום/דבש/סירופ מייפל טבעי גרידת לימון ½ כוס קמח...

סלט כרובית חי שמתחפש לסלט טבולה

המצרכים 1 כרובית גדולה 2 צרורות פטרוזיליה צרור כוברה צרור בצל ירוק גרעיני רימון מקולפים לרוטב: מיץ מלימון אחד שמן זית 2 כפות תרכיז רימונים כף דבש/סילאן מלח אופן ההכנה 11. גוררים את...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');