אגסים אפויים במילוי שקדים ופיסטוקים
מתכון קליל, בריא ומהיר – והתוצאה טעימה ומהנה.
כמות ל 7 סועדים
המצרכים
7 אגסים
חצי כוס סוכר חום/דבש/סירופ מייפל טבעי
גרידת לימון
½ כוס קמח שקדים / שקדים טחונים
¼ כוס פיסטוקים טחונים (אפשרות- לא חובה)
3 כפות חמאה מומסת/שמן קוקוס
ביצה
אופן ההכנה
1. חוצים ומגלענים את האגסים.
2. מכינים סירופ מתוק – מרתיחים הסוכר/דבש/מייפל + חצי כוס מים.
3. מניחים את חצאי האגסים בסיר רחב ומכסים בסירופ המתוק, מוסיפים גרידת לימון ומבשלים עד לריכוך קל.
4. מערבבים יחד את השקדים הטחונים, הפיסטוקים הטחונים, החמאה/שמן קוקוס והביצה.
5. ממלאים את חצאי האגסים בתערובת ואופים בתנור כרבע שעה עד להשחמה.
(למתכון טבעוני ניתן לוותר על הביצה).
פסח שמח וכשר
המצרכים
1 כרובית גדולה
2 צרורות פטרוזיליה
צרור כוברה
צרור בצל ירוק
גרעיני רימון מקולפים
לרוטב: מיץ מלימון אחד שמן זית 2 כפות תרכיז רימונים
כף דבש/סילאן
מלח אופן ההכנה
11. גוררים את...
בכל ניוזלטר אנו מכניסים מתכון ממטבחו של אחד מההומאופטים חברי העמותה. הפעם נהנה מעוגת קוקוס כשרה לפסח פרי מטבחה של...
הדבש ידוע כבעל סגולות ריפוייות כבר מימי הרמב"ם. גם מתוק וגם בריא!
כמות לשתי תבניות אינגליש קייק
הצעה למתנות לחג: לקנות תחתיות...

