בראוניז שלושה שוקולדים

בראוניז שלושה שוקולדים

חבצלת ענב – נבטבע מזון בריאות

054-4229695

 

230 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ (לשמור בצד 30 גרם)

1 כוס שמן קנולה בכבישה קרה

4 ביצים

1/4 1  כוסות סוכר חום  (לא הסוכר הדחוס)

2/3 כוס קקאו איכותי

3/4 כוס + 1 כף קמח מלא 

125 גרם שוקולד חלב איכותי

125 גרם שוקולד לבן איכותי

1 כוס אגוזי פקאן טריים, קצוצים 

 

  1. להמיס את השוקולד המריר עם 25 גרם שוקולד חלב, 25 גרם שוקולד לבן ורבע מכמות השמן. להסיר מהאש ולהוסיף את הסוכר. לערבב עד להמסה. להניח לצינון.
  2. להקציף את הביצים לקצף יציב.
  3. לאחר שהשוקולד המומס התקרר – לצקת אותו אל תוך קצף הביצים ולערבב בעדינות.
  4. להוסיף אל הבלילה לסירוגין את הקמח, הקקאו והשמן, לבחוש בתנועות עדינות.
  5. להוסיף לבלילה 50 גרם שוקולד חלב ו-50 גרם שוקולד לבן, לערבב.
  6. לצקת את הבלילה לתבנית גדולה ולשטחה בעזרת מרית כך שגובהה יהיה אחיד.
  7. לפזר את שארית השוקולד משלושת הטעמים וכן את האגוזים הקצוצים.
  8. לאפות, בתנור שחום מראש לחום בינוני במשך כ-25 דקות, לקבלת מאפה יציב אך עדיין רך.
  9. להוציא מהתנור ולחתוך לקוביות קטנות. להניח לצינון. אחרי שהבראוניז התקררו להוציאן בעדינות בעזרת תרווד.

מרק תפוחים קר

מרק תפוחים קר   חומרים כ 11 תפוחים בינוניים 11 כפות סוכר מקל קינמון 5 ציפורן כוס יין לבן 1/3 מיכל שמנת מתוקה   אופן ההכנה מקלפים ומגלענים את התפוחים שמים  בסיר...

חרוסת

סוג אחד של חרוסת מיני רבים. החרוסת היא מהמאכלים הטעימים וגם המזינים של פסח. היא עשירה בברזל, סידן ומינרלים נוספים...

אגסים אפויים במילוי שקדים ופיסטוקים

מתכון קליל, בריא ומהיר – והתוצאה טעימה ומהנה. כמות ל 7 סועדים המצרכים 7 אגסים חצי כוס סוכר חום/דבש/סירופ מייפל טבעי גרידת לימון ½ כוס קמח...

פונץ' פירות

1 בקבוק יין אדום מתוק 1 בקבוק יין אדום יבש 1 בקבוק מים קליפת לימון מלימון אחד מיץ מלימון אחד 10 ראשי ציפורן 3 מקלות קינמון מקל...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');