בראוניז שלושה שוקולדים

בראוניז שלושה שוקולדים

חבצלת ענב – נבטבע מזון בריאות

054-4229695

 

230 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ (לשמור בצד 30 גרם)

1 כוס שמן קנולה בכבישה קרה

4 ביצים

1/4 1  כוסות סוכר חום  (לא הסוכר הדחוס)

2/3 כוס קקאו איכותי

3/4 כוס + 1 כף קמח מלא 

125 גרם שוקולד חלב איכותי

125 גרם שוקולד לבן איכותי

1 כוס אגוזי פקאן טריים, קצוצים 

 

  1. להמיס את השוקולד המריר עם 25 גרם שוקולד חלב, 25 גרם שוקולד לבן ורבע מכמות השמן. להסיר מהאש ולהוסיף את הסוכר. לערבב עד להמסה. להניח לצינון.
  2. להקציף את הביצים לקצף יציב.
  3. לאחר שהשוקולד המומס התקרר – לצקת אותו אל תוך קצף הביצים ולערבב בעדינות.
  4. להוסיף אל הבלילה לסירוגין את הקמח, הקקאו והשמן, לבחוש בתנועות עדינות.
  5. להוסיף לבלילה 50 גרם שוקולד חלב ו-50 גרם שוקולד לבן, לערבב.
  6. לצקת את הבלילה לתבנית גדולה ולשטחה בעזרת מרית כך שגובהה יהיה אחיד.
  7. לפזר את שארית השוקולד משלושת הטעמים וכן את האגוזים הקצוצים.
  8. לאפות, בתנור שחום מראש לחום בינוני במשך כ-25 דקות, לקבלת מאפה יציב אך עדיין רך.
  9. להוציא מהתנור ולחתוך לקוביות קטנות. להניח לצינון. אחרי שהבראוניז התקררו להוציאן בעדינות בעזרת תרווד.

חלב שקדים

משקה טבעי ובריא, מזין וטעים. מומלץ לילדים, נשים בהריון ומיניקות. עשיר בחלבון, ברזל, סידן ומינרלים נוספים. המצרכים 30 שקדים טבעיים לא קלויים 5-7...

עוגת פרג בציפוי שוקולד מריר

בס"ד עוגת פרג בציפוי שוקולד מריר הפרג ידוע בתכולת הסידן הגבוהה שבו. כדי להשיג את מירב החיוניות של הפרג עדיף לטחון אותו...

שיפודי טופו וירקות

הדרך המומלצת להכנת השיפודים היא השריית הטופו והירקות במרינדה למשך כמה שעות – לילה במקרר. נמליץ על 2 מתכונים למרינדה משני...

"לביבות" תפוחי אדמה אפויות

6 תפוחי אדמה חצי כוס שמן זית חצי כוס קמח מלא חצי כוס מים חצי כפית קינמון 2 כפות סוכר חום 2 ביצים חצי כפית מלח   מגררים את...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');