"לביבות" תפוחי אדמה אפויות

6 תפוחי אדמה

חצי כוס שמן זית

חצי כוס קמח מלא

חצי כוס מים

חצי כפית קינמון

2 כפות סוכר חום

2 ביצים

חצי כפית מלח

 

מגררים את תפוחי האדמה, מניחים במסננת ונותנים לנוזלים לצאת.

 

מערבבים את תפוחי האדמה עם שאר החומרים ומשטחים את התערובת בתבנית אפיה גדולה משומנת (תבנית של התנור).

 

אופים במשך כארבעים דקות בחום בינוני.

 

מוציאים מהתנור, מצננים, חותכים לחתיכות ואוכלים.

 

אפשר להחליף את תפוחי האדמה בבטטות ואת המים במיץ תפוזים – טעים מאד!

 

עוגיות שומשום קלות להכנה

השומשום מהווה מקור טבעי מצוין לסידן, מגנזיום, ברזל ומינרלים נוספים. המתכון שלהלן קל מאוד להכנה ומתאים לאנשים עסוקים שבכל זאת...

סופגניות של פעם

המצרכים (ל 15-20 סופגניות) 3 כוסות קמח 70% (או חצי מלא וחצי לבן) 50 ג' שמרים (קובייה) 2 חלמונים 3 כפות סוכר קנים 3 כפות...

חרוסת

סוג אחד של חרוסת מיני רבים. החרוסת היא מהמאכלים הטעימים וגם המזינים של פסח. היא עשירה בברזל, סידן ומינרלים נוספים...

טייגלאך לראש השנה

לבצק     2 כוסות קמח מנופה   ¼ 1 כפיות אבקת אפייה  6 חלמונים   3 ביצים שלמות   2 כפות שמן     לרוטב 3 כוסות סוכר קנים  דבש כוס 3 כוסות מים     הוספה 300 ג´...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');