"לביבות" תפוחי אדמה אפויות

6 תפוחי אדמה

חצי כוס שמן זית

חצי כוס קמח מלא

חצי כוס מים

חצי כפית קינמון

2 כפות סוכר חום

2 ביצים

חצי כפית מלח

 

מגררים את תפוחי האדמה, מניחים במסננת ונותנים לנוזלים לצאת.

 

מערבבים את תפוחי האדמה עם שאר החומרים ומשטחים את התערובת בתבנית אפיה גדולה משומנת (תבנית של התנור).

 

אופים במשך כארבעים דקות בחום בינוני.

 

מוציאים מהתנור, מצננים, חותכים לחתיכות ואוכלים.

 

אפשר להחליף את תפוחי האדמה בבטטות ואת המים במיץ תפוזים – טעים מאד!

 

שיפודי טופו וירקות

הדרך המומלצת להכנת השיפודים היא השריית הטופו והירקות במרינדה למשך כמה שעות – לילה במקרר. נמליץ על 2 מתכונים למרינדה משני...

מרק תפוחים קר

מרק תפוחים קר   חומרים כ 11 תפוחים בינוניים 11 כפות סוכר מקל קינמון 5 ציפורן כוס יין לבן 1/3 מיכל שמנת מתוקה   אופן ההכנה מקלפים ומגלענים את התפוחים שמים  בסיר...

עוגת תפוחים וסולת - טבעונית וקלה להכנה

המצרכים כוס קמח מלא כוס סולת (עדיף מלאה) כוס סוכר קנים 7-10 תפוחים מכל זן שהוא מעט קינמון שמן קוקוס מכבישה קרה - ½ כוס אופן ההכנה 1...

אגסים אפויים במילוי שקדים ופיסטוקים

מתכון קליל, בריא ומהיר – והתוצאה טעימה ומהנה. כמות ל 7 סועדים המצרכים 7 אגסים חצי כוס סוכר חום/דבש/סירופ מייפל טבעי גרידת לימון ½ כוס קמח...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');