"לביבות" תפוחי אדמה אפויות

6 תפוחי אדמה

חצי כוס שמן זית

חצי כוס קמח מלא

חצי כוס מים

חצי כפית קינמון

2 כפות סוכר חום

2 ביצים

חצי כפית מלח

 

מגררים את תפוחי האדמה, מניחים במסננת ונותנים לנוזלים לצאת.

 

מערבבים את תפוחי האדמה עם שאר החומרים ומשטחים את התערובת בתבנית אפיה גדולה משומנת (תבנית של התנור).

 

אופים במשך כארבעים דקות בחום בינוני.

 

מוציאים מהתנור, מצננים, חותכים לחתיכות ואוכלים.

 

אפשר להחליף את תפוחי האדמה בבטטות ואת המים במיץ תפוזים – טעים מאד!

 

טפיוקה בקוקוס עם פירות העונה

הטפיוקה מיוצרת משורש דרום אמריקאי. כשלעצמה היא בעיקר עמילן ואינה מכה ערכים תזונתיים מיוחדים, אך יתרונותיה הם היותה נטולת גלוטן...

בלינצ'ס ללא גלוטן עם וריאציה לחנוכה

כ-16 בלינצ'ס   מצרכים לבלילה: 6 ביצים 1.5 כוסות חלב קוקוס קורט מלח 1 כף סוכר פירות ½ כפית א. אפיה 2 כפות שמן 3 כפות גדושות קמח תפו"א מעט...

צנצנת דבש, אגוזים ופירות מיובשים לראש השנה

רעיון למתנה מקורית ובריאה לחג, במקור משמש כמתנת חיזוק ליולדת – טוב ליולדת לאכול כף מהמעדן הזה לפני כל הנקה...

חלב שקדים

משקה טבעי ובריא, מזין וטעים. מומלץ לילדים, נשים בהריון ומיניקות. עשיר בחלבון, ברזל, סידן ומינרלים נוספים. המצרכים 30 שקדים טבעיים לא קלויים 5-7...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');