סלט קינואה עם פירות יבשים

המצרכים:

1.5 כוסות קינואה אדומה

8 כפות רכז רימונים

צרור פטרוזיליה

צרור נענע

3 כפות שמן זית

כוס חמוציות יבשות

חופן אגוזי פקאן לא קלויים

חופן תמרים יבשים

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הקינואה ב 3 כוסות מים עד להתרככותה כך שתהיה מוכנה למאכל, סמעבירים לקערת סלט.
  2. כאשר הקינואה מצטננת מוסיפים את רכז הרימונים.
  3. קוצצים דק את צרורות הנענע והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה.
  4. מוסיפים את החמוציות היבשות.
  5. מוסיפים שמן זית ומלח לפי הטעם.
  6. מקשטים בפקאן ובתמרים. (ניתן גם לקצוץ את הפקאן והתמרים ולערבב יחד עם הסלט).
  7. מברכים ואוכלים…

ט"ו בשבט שמח!

כופתאות גבינה

מצרכים 500 ג´ גבינת כנען (או 2 טוב טעם) 2 ביצים שלמות 6 כפות סולת (עדיף מלאה) כף קמח מלא (לא חובה) כף סוכר חום...

עלי גפן ממולאים באורז מלא וצימוקים

בפורים נהוג לאכול מאכלים ממולאים משום שהמילוי מוסתר בתוך הממלא, כמו שהמתחפש מוסתר בתוך התחפושת. במתכון הנוכחי השתמשנו בעלי גפן...

מרק אפונה סתוי

המצרכים 2 כוסות אפונה ירוקה יבשה (חשוב שהאפונה לא תהיה ישנה וצבעה יהיה ירוק מעט בוהק על מנת להגיע לטקסטורה הנכונה...

גרנולה תוצרת בית

בניגוד למנהג המקובל, לא כדאי לצרף לגרנולה יוגורט ופירות טריים. הגרנולה טובה יותר לעיכול כך כפי שהיא, או עם חלב...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');