סלט קינואה עם פירות יבשים
המצרכים:
1.5 כוסות קינואה אדומה
8 כפות רכז רימונים
צרור פטרוזיליה
צרור נענע
3 כפות שמן זית
כוס חמוציות יבשות
חופן אגוזי פקאן לא קלויים
חופן תמרים יבשים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מבשלים את הקינואה ב 3 כוסות מים עד להתרככותה כך שתהיה מוכנה למאכל, סמעבירים לקערת סלט.
- כאשר הקינואה מצטננת מוסיפים את רכז הרימונים.
- קוצצים דק את צרורות הנענע והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את החמוציות היבשות.
- מוסיפים שמן זית ומלח לפי הטעם.
- מקשטים בפקאן ובתמרים. (ניתן גם לקצוץ את הפקאן והתמרים ולערבב יחד עם הסלט).
- מברכים ואוכלים…
ט"ו בשבט שמח!
הסירפד, שמומלץ לקטוף אותו בעונה זו, הוא צמח עשיר מאוד במינרלים (בעיקר בברזל, סידן ואשלגן), מחזק את הדם, מנקה את...
1 בקבוק יין אדום מתוק
1 בקבוק יין אדום יבש
1 בקבוק מים
קליפת לימון מלימון אחד
מיץ מלימון אחד
10 ראשי ציפורן
3 מקלות קינמון
מקל...
בפורים נהוג לאכול מאכלים ממולאים משום שהמילוי מוסתר בתוך הממלא, כמו שהמתחפש מוסתר בתוך התחפושת. במתכון הנוכחי השתמשנו בעלי גפן...

