סלט קינואה עם פירות יבשים

המצרכים:

1.5 כוסות קינואה אדומה

8 כפות רכז רימונים

צרור פטרוזיליה

צרור נענע

3 כפות שמן זית

כוס חמוציות יבשות

חופן אגוזי פקאן לא קלויים

חופן תמרים יבשים

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הקינואה ב 3 כוסות מים עד להתרככותה כך שתהיה מוכנה למאכל, סמעבירים לקערת סלט.
  2. כאשר הקינואה מצטננת מוסיפים את רכז הרימונים.
  3. קוצצים דק את צרורות הנענע והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה.
  4. מוסיפים את החמוציות היבשות.
  5. מוסיפים שמן זית ומלח לפי הטעם.
  6. מקשטים בפקאן ובתמרים. (ניתן גם לקצוץ את הפקאן והתמרים ולערבב יחד עם הסלט).
  7. מברכים ואוכלים…

ט"ו בשבט שמח!

תבשיל כוסמת עם פטריות שיטאקי וירקות בתיבול אסיאתי

בס"ד     תבשיל כוסמת עם פטריות שיטאקי וירקות בתיבול אסיאתי   מצרכים 500 ג´ כוסמת 3 כפות שמן זית שקית פטריות שיטאקי יבשות (כ 100 ג´)- אפשר...

גרנולה תוצרת בית

בניגוד למנהג המקובל, לא כדאי לצרף לגרנולה יוגורט ופירות טריים. הגרנולה טובה יותר לעיכול כך כפי שהיא, או עם חלב...

מרק תפוחים קר

מרק תפוחים קר   חומרים כ 11 תפוחים בינוניים 11 כפות סוכר מקל קינמון 5 ציפורן כוס יין לבן 1/3 מיכל שמנת מתוקה   אופן ההכנה מקלפים ומגלענים את התפוחים שמים  בסיר...

עלי גפן ממולאים באורז מלא וצימוקים

בפורים נהוג לאכול מאכלים ממולאים משום שהמילוי מוסתר בתוך הממלא, כמו שהמתחפש מוסתר בתוך התחפושת. במתכון הנוכחי השתמשנו בעלי גפן...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');