מרק תפוחים קר

מרק תפוחים קר

 

חומרים

כ 11 תפוחים בינוניים

11 כפות סוכר

מקל קינמון

5 ציפורן

כוס יין לבן

1/3 מיכל שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה

מקלפים ומגלענים את התפוחים

שמים  בסיר עם הסוכר  ומכסים במים

מבשלים עד שהתפוחים רכים (שנכנס מזלג בלי מאמץ)

טוחנים עם חלק מהנוזלים

מחזירים לסיר

מוסיפים את היין

טועמים לשיפור טעמים

מבשלים עוד כ10 דקות

מוסיפים שמנת מתוקה

מקררים ומכניסים למקרר

מגישים קר

 

בתאבון!

כופתאות גבינה

מצרכים 500 ג´ גבינת כנען (או 2 טוב טעם) 2 ביצים שלמות 6 כפות סולת (עדיף מלאה) כף קמח מלא (לא חובה) כף סוכר חום...

מרק עדשים כתום וסתווי

המצרכים כוס וחצי עדשים כתומים חצי כוס אורז (מלא/לבן) 2 בצלים גדולים 2 עגבניות בשלות 3 גזר 1 ס"מ ג´ינגר טרי 2 שיני שום חצי כפית כמון חצי כפית...

טפיוקה בקוקוס עם פירות העונה

הטפיוקה מיוצרת משורש דרום אמריקאי. כשלעצמה היא בעיקר עמילן ואינה מכה ערכים תזונתיים מיוחדים, אך יתרונותיה הם היותה נטולת גלוטן...

עלי גפן ממולאים באורז מלא וצימוקים

בפורים נהוג לאכול מאכלים ממולאים משום שהמילוי מוסתר בתוך הממלא, כמו שהמתחפש מוסתר בתוך התחפושת. במתכון הנוכחי השתמשנו בעלי גפן...
בנייה וקידום אתרים בנייה וקידום אתרים
on_sent_ok:ga('send', 'event', 'השארת פרטים', 'שליחה');